The Colbert Report 2011 12 06

O emisiune excelenta din partea domnului Colbert. Foarte bine legata, amuzanta si cu invitati deosebiti, The  Black Keys.

Partea cu Donal Trump mi s-a parut extraordinara. Cat de bine a fost inchegat discursul. Ce mi-ar placea sa vad o dezbatere republicana condusa de Colbert. Imi place tare ca indrazneste si cu Super PAC-ul lui si cu asta si cu marsul “Rally to Restore Sanity and/or Fear” din Washington de anul trecut. Imi pare foarte bine ca il urmaresc. Chiar cred ca am ce invata de la el.

Dupa aia a fost interviul amuzant, ca de fiecare data cu invitati muzicali, The Black Keys. Au venil, cum au venit si la SNL, cu albumul lor nou, El Camino, si cu melodia Lonely Boy. Tin minte acum mai bine de un an cand au aparut prima data la Colbert ca nu ii prea stia lumea, aveau melodiile lor de pe albumul Brothers bagate in reclame. Tin minte ca pe 11 ianuarie 2011 au venit cu The Vampire Weekend de au discutat despre “selling off”, ca ambele trupe aveau melodii in reclame si ca se bateau care din ele se prostitua mai mult.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: